Tervetuloa Kunnan hyvinvointijohtaminen osana kuntajohtamista –koulutukseen Turkuun perjantaina 12.6.2015 klo 8.30 – 15.00. Tilaisuus järjestetään kokoustilassa Kaste, joka sijaitsee Alvariumissa osoitteessa Puutarhakatu 8B Turun keskustassa. Sisäänkäynti on Puutarhakadun puolelta ja parkkitilaa löytyy Louhesta. Viestin liitteenä on tilaisuuden ohjelma. Aamupäivän aikana käsitellään hyvinvointijohtamista yleisesti, sen rakenteita, rooleja ja vastuita kunnan sisällä. Iltapäivä käytetään kokonaisuudessaan vaikutusten ennakkoarviointiin ja samalla tutustutaan uuteen evan sähköiseen työkaluun. Ennakkotiedoista poiketen koulutus on maksuton, sillä se toteutetaan osana Kaste-ohjelmaa.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat kaupunkien ja kuntien johtoryhmän jäsenet, kaupunkien ja kuntien valtuustojen ja –hallitusten puheenjohtajisto sekä hyvinvointikertomuksen tekemisestä vastaavat henkilöt sekä terveydenhuollon kuntayhtymien johto. Kutsua saa ja pitää jakaa vapaasti kuntien sisällä. 

Koulutuspäivän ohjelma linkissä

Ilmoittautumiset aamupalatarjoilun vuoksi. Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua 9.6.2015 mennessä:

https://my.surveypal.com/ilmoittautuminen-12.6.2015

Lisätietoa: Hanna Inkeroinen, hanna.inkeroinen@vasso.fi