Syksyllä 2015 on käynnistynyt sosiaalialan osaamiskeskusten valtakunnallinen Kansa-koulu –hanke asiakasasiakirjalain toimeenpanotuen tukemiseksi. Varsinais-Suomen alueella hanke käynnistetään seminaarilla, jossa hankkeen asiantuntijat esittelevät hanketta ja käyvät keskustelua kuntien edustajien kanssa. Tilaisuudessa hankejohtaja Maarit Hiltunen-Toura sekä sosiaalihuollon tiedonhallinnan asiantuntijat Hanna Lohijoki ja Teppo Taskinen erittelevät hankkeen tavoitteita, toimenpiteitä sekä hankkeessa syntyviä tuotoksia. Seminaari on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjohtajille sekä sosiaalihuollon tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan vastuuhenkilöille. Seminaari on maksuton. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Kahvitarjoilun onnistumiseksi ilmoittautumiset oheisen linkin välityksellä:

https://my.surveypal.com/Kansa-koulu-kick-off
Lämpimästi tervetuloa,

Tapio Häyhtiö
Toimitusjohtaja
Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Oy Vasso Ab
Verkatehtaankatu 4, 4. krs. 20100 Turku
puh: 050-559 0769
emai: tapio.hayhtio@vasso.fi