Tule jakamaan asiantuntemustasi

Kotoudutaan Varsinais-Suomessa 2020 -tapahtumaan

29.1.2020 kello 10-16.00 Turun Kristillisellä opistolla (Lustokatu 7)

 

Kotoudutaan Varsinais-Suomessa 2020 -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 29.1.2020 Turun Kristillisellä opistolla. Tapahtumassa esitellään sekä AboaNova -hankkeessa kehitettyjä malleja ja tuotteita sekä hyviä käytäntöjä kotoutumisen edistämiseksi. Tapahtuma tavoitteena on myös koota yhteen maahanmuuttajien ja kotoutumisen parissa työskentelevien eri alojen ihmisten asiantuntemus messupöydillä ja/tai työpajoissa.

Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen maahanmuuttajien kanssa työskenteleviä eri tahoja, kuten tutkijoita, opettajia ja hanketoimijoita.

 

Ilmoittaudu mukaan joko messuosastolla tai pitämään lyhyt esitys työpajassa viimeistään 13.12.2019!

 

Messuosasto:

Tapahtuman yhteydessä on messuosasto, johon mahtuu 30 näytteille asettajaa, joihin toivotaan mukaan kotoutumisen parissa työskenteleviä oppilaitoksia, hankkeita tai muita toimijoita. Tilassa on varattavissa esittelijöille pöytä ja posteriseinä. Mikäli olette tuomassa mukananne esimerkiksi omia mainosseiniä, ilmoitattehan siitä muuta/erityistoivomuksia-osiossa.

 

Työpajat:

Tilaisuudessa järjestetään samanaikaisesti kello 13.30-15.00 kolme työpajaa, joiden aiheena ovat

  1. Tutkimuksia kotoutumisen kentiltä (Siirtolaisuusinstituutti)
  2. Työllistyminen kotoutumisen tukena (Turun kaupunki)
  3. Digiä ja muita pedagogisia oppimismenetelmiä

Mikäli teillä on halua pitää oma puheenvuoro (max. 10 minuuttia) jossain yllä mainitussa työpajassa, niitä pyritään mahdollisuuden mukaan sisällyttämään ohjelmaan.

 

Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella viimeistään 13.12.2019:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=iixebPDTC0qWWEJQLHPhezeuAGkovHFOmHZY_3x3vWtUQlRYWFVYMFBQTDk0ME5JRk9CTEZGWllWUi4u

 

Tapahtuman järjestävät AboaNova -hanke (Turun kaupunki, siirtolaisuusinstituutti, Turun AKK ja Turun kristillinen opisto),  Turun yliopiston opettajankoulutus- ja kasvatustieteiden laitos sekä ELY-keskus ja Kotona Suomessa -hanke.

 

Kaikkien järjestäjien puolesta

Sari Kanervo

_________________________________

Sari Kanervo

Maahanmuuttajakoordinaattori

Turun kaupunki

Konsernihallinto

Yliopistonkatu 27 a, 20100 Turku

044-907 2420

 

sari.kanervo@turku.fi

turun.kaupunki@turku.fi

www.turku.fi